OM MSR

De innovative maskiner fra MSR Plant Technology ApS til rensning og vækststop i kartofler er udviklet af Michael Stolberg-Rohr, og har de seneste år vundet anerkendelse:

2022: Agromek Stars – 3 stjerner og europæisk nyhed for Stængelløft og -separering

2022: Landsskuets Nyhedspris for Opti Weeder

2021: Agromek Stars – 3 stjerner og europæisk nyhed for Crown Crusher

2019: Agro Business Parks Innovationspris for Crown Crusher

2018: Agromek Stars – 3 stjerner og europæisk nyhed for Opti Weeder


Virksomheden er i dag ejet af MSR 2011 ApS, kartoffelavler Henning Thybo og Fasterholt Maskinfabrik A/S. Maskinerne er testet grundigt gennem de seneste fire år med særdeles gode resultater.

I Danmark sælges maskinerne direkte af MSR Plant Technology ApS. I udlandet varetages salget af forhandlere.

Der er minimum 12 ugers produktions- og leveringstid.

For yderligere information

og salg kontakt:

Michael Stolberg-Rohr

MSR Plant Technology ApS

Tel. +45 20 16 97 05

Mail msr@msrplanttechnology.dk

”Udviklingen af maskiner til planteavl drives af mit ønske om at finde nye, effektive løsninger, der både virker godt for landmanden, sikrer et godt udbytte – også på bundlinjen – og samtidig imødekommer behovet for at finde alternativer og supplementer til brugen af kemi.

Jeg har arbejdet med planteavl i mere end 30 år, heraf mange år som vedligeholdelseschef på en maskinstation. Det er vigtigt for mig, at maskinerne løser præcis den opgave, de skal, samt at det er god kvalitet, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Nye maskiner kræver nogle gange, at man tænker på nye måder. Jeg ser Opti Weeder og Crown Crusher som et samlet koncept, hvor forberedelse og forebyggelse er nøgleord. 

Udviklingen af maskiner til planteavl drives af mit ønske om at -finde nye, effektive løsninger, der både virker godt for landmanden, sikrer et godt udbytte og samtidig imødekommer behovet for at finde -alternativer/supplementer til -brugen af kemi.

Vi lægger stor vægt på en god igangsætning af maskin-erne ude hos vore kunder. De kan altid regne med at få en grundig -instruktion, og vi er altid til at få fat på, hvis der er spørgsmål.”

Michael Stolberg-Rohr, Thisted

Direktør/Medejer, MSR Plant Technology ApS.

Modtag nyhedsbrev fra os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så modtager du nyt omkring vores maskiner, tests, invitation til demonstrationer og events samt andre relevante informationer. Vi glæder os til at have dig med.

Garanti, reklamation og reparation 

For alle produkter, der sælges af MSR Plant Technology ApS garanterer MSR Plant Technology ApS for arbejds- og materialefejl, der ikke vedrører almindelig slitage.

Garantien er på 36 måneder for rammen, fikstur og det bærende element (rensesektion).

For alle øvrige dele ydes der 24 måneders garanti fra leveringsdatoen.